DET HÄR ÄR

ORANG MANAGEMENT

STÖTTAR MINDRE FÖRETAG SOM VILL VÄXA

Brinner för de mindre företagen!

Orang startades våren 2019 av Mats Schultze. Efter lite bolagsbyggande i skyddad verkstad var han med och startade Avega Group år 2000. Under de 18 år han satt i ledningen ökade omsättningen varje år, hela tiden med god lönsamhet.
Mats var delaktig i alla aspekter av bolagsbyggandet (vision, strategi, affärsidé, försäljning, rekrytering, medarbetarutveckling, organisationsfrågor mm) och lade en stor del av sin tid på att starta och bygga upp nya verksamheter.
Sedan våren 2019 arbetar han som styrelseledamot och fristående konsult.

Mats surfar

När han inte hjälper små företag att bli större ägnar han sig åt familjen, båtliv, att bli en ännu bättre längdåkare eller att lära sig något nytt. Att utvecklas är allt!


Alla stora företag har någon gång varit små.

Start-ups, och små företag som funnits ett tag och vill få fart på tillväxten, har mycket att vinna på att ha ett bollplank som gjort resan själv. I vissa fall kan man tjäna både månader och år, och många många kronor.

Därför finns Orang Management: för att hitta nya vägar åt entreprenörerna som är framtiden för Sveriges näringsliv!

Tillsammans med sitt nätverk av mycket erfarna personer inom bolagsbyggande, kapitalanskaffning, affärsutveckling, digitalisering, ledning och styrning, hjälper Orang Management små och medelstora företag att bli större!

Vill du att vi ska blogga om något speciellt?

DET GÖR VI GÄRNA. HÖR AV DIG SÅ SKA VI SE VAD VI KAN GÖRA!

Rulla till toppen